در این مقاله، ویژگیهای زبان قرآن با شاخصههای دیسکورسهای گفتاری و نوشتاری مقایسه و انگارۀ گفتاری بودن زبان قرآن بررسی و ارزیابی شده است. نگارندگان مقاله، بر خلاف دیدگاه معتقدان به گفتاری بودن زبان قرآن که با انطباق بسیاری از ویژگیهای سبکی و اسلوبی متعلق به زبان گفتار، مانند تکرار، التفات، عدم تناسب، تنوع موضوعی و غیره بر زبان قرآن، زبان این کتاب آسمانی را گفتاری میدانند، معتقدند برای داوری دربارۀ گفتاری یا نوشتاری بودن زبان قرآن، باید فرایند شکلگیری و تولید متن قرآن را بررسی کرد. نگارندگان در این مقاله، با بررسی شاخصههای دیسکورسهای گفتاری و نوشتاری و مقایسۀ آنها با ویژگیهای زبان قرآن، روشن ساختهاند که ویژگیهای زبان قرآن با شاخصههای دیسکورسهای گفتاری انطباقی ندارد و قرآن کریم در دیسکورسی نوشتاری شکل گرفته است، بنابراین زبان آن نیز نوشتاری است.
آجیلیان مافوق, محمدمهدی, اسماعیلی زاده, عباس, طباطبائی پور, سیدکاظم. (1397). نوشتاری بودن زبان قرآن در مقایسه با شاخصههای دیسکورسهای گفتاری و نوشتاری. آموزه های قرآنی, 15(28), 105-132.
MLA
محمدمهدی آجیلیان مافوق; عباس اسماعیلی زاده; سیدکاظم طباطبائی پور. "نوشتاری بودن زبان قرآن در مقایسه با شاخصههای دیسکورسهای گفتاری و نوشتاری". آموزه های قرآنی, 15, 28, 1397, 105-132.
HARVARD
آجیلیان مافوق, محمدمهدی, اسماعیلی زاده, عباس, طباطبائی پور, سیدکاظم. (1397). 'نوشتاری بودن زبان قرآن در مقایسه با شاخصههای دیسکورسهای گفتاری و نوشتاری', آموزه های قرآنی, 15(28), pp. 105-132.
VANCOUVER
آجیلیان مافوق, محمدمهدی, اسماعیلی زاده, عباس, طباطبائی پور, سیدکاظم. نوشتاری بودن زبان قرآن در مقایسه با شاخصههای دیسکورسهای گفتاری و نوشتاری. آموزه های قرآنی, 1397; 15(28): 105-132.